Звітний концерт у Лебединській дитячій школі мистецтв

21 квітня у Лебединській дитячій школі мистецтв ім. нар. арт. СРСР Б.Р. Гмирі відбувся звітний концерт учнів. Кожного року ця весняна подія збирає у залі школи мистецтв усіх небайдужих до музичного мистецтва та дитячого музичного виконання.

Цього року у програмі концерту було багато яскравих сольних та ансамблевих номерів у вокальному, інструментальному та хореографічному виконанні учнів школи. Всіх слухачів порадувало звучання дуету кларнетистів, тріо баяністів та гітаристів, вокального квартету, ансамблю скрипалів, ложкарів, фортепіанного ансамблю, виступ оркестру духових інструментів та хору школи.

На звітний концерт завітали заступник міського голови Олена Кірєєва та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Подолько, які привітали присутніх із такою приємною подією у нашому місті. Олена Кірєєва вручила грамоти від міського голови Олександра Бакликова кращим викладачам школи мистецтв під гучні фанфари у виконанні оркестру духових інструментів.

До свята Великодня учні художнього відділення підготували виставку великодніх писанок та малюнків, яка розташована у стендовому коридорі школи, тож всі присутні могли переглянути цікаві роботи талановитих учнів-художників школи.

Цієї квітневої п’ятниці творчий колектив викладачів разом із талановитими учнями створили яскраве свято, яке надовго запам’ятається слухачам своєю різноманітною та професійно підготовленою музичною програмою!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.О. Суворова

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *