Моніторинг стану боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку у місті

Сьогодні на апаратній нараді, проведеній міським головою Олександром Бакликовим, присутні мали змогу познайомитися із новопризначеним начальником Лебединського ВП ГУНП в Сумській обл. Олегом Цуріковим. Олег Миколайович Цуріков має юридичну освіту, закінчив Білоруський інститут правознавства, має 30 років стажу роботи в органах внутрішніх справ. Працювати починав у м. Артемівськ Донецької обл. – 15 років дільничним, начальником дільничних офіцерів міліції. 10 років ніс службу у Херсонській обл. на керівних посадах різних райвідділів. Був переведений у м. Горлівка – працював  керівником міліції громадської безпеки близько двох років. У 2013 р. переведений у Сумську обл. начальником Великописарівського райвідділу міліції, півроку виконував обов’язки керівника Сумського відділу поліції. Успішно пройшов переатестацію. Брав участь в АТО, учасник бойових дій. Олег Миколайович одружений, має трьох дітей. У роботі дотримується принципу, що поліція повинна бути взірцем для громадян. Відкритий для спілкування з громадськістю.

За інформацією стосовно стану боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку у місті, повідомленою Олегом Цуріковим, у І кварталі 2017 р. на території Лебедина скоєно 82 правопрушення, які внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження. Після проведення досудового розслідування 24 кримінальні провадження закрито за відсутністю події чи складу злочину. З решти 58 кримінальних проваджень: 19 – невеликої тяжкості, 7 з них направлено до суду, 6 – закрито у зв’язку з відмовою потерпілого від підтримання обвинувачення; 26 – середньої тяжкості, з них 9 направлено до суду, решта – триває слідство; 11 – тяжких, за результатами слідства – 2 закінчено розслідуваннм та направлено до суду, 1 провадження передано до іншого органу поліції для організації та проведення слідства; 2 – особливо тяжкі кримінальні правопорушення – розбої, по яким триває слідство.

З метою стабілізації криміногенної ситуації у місті проводилися профілактичні відпрацювання – перевірялися особи, які перебувають на обліку за немедичне вживання наркотичних засобів, раніше судимі, особи, яким встановлено адміністративний нагляд, які формально підпадають під адміністративний нагляд, особи, які ведуть антигромадський спосіб життя.

Щомісячно розробляються графіки, згідно яких особовий склад здійснює несення служби з охорони публічної безпеки та порядку понад установлений законодавством робочий час.

Крім цього, Олег Цуріков зазначив, що з 1 травня цілодобово патрулюватимуть групи швидкого реагування, які слідкуватимуть за порядком у місті.

Також під час обговорення поточних питань на апаратній нараді, міським головою піднімалася тема температурного режиму у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста. Начальник відділу освіти Володимир Доценко доповів, що у школах навчальний процес буде відновлено з 25.04.2017 р.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *