Відтепер можна займатися на тренажерах, не відвідуючи спортзал

15 квітня відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика на стадіоні “ШМАС”.

З нагоди відкриття на майданчику зібралося багато дітвори та дорослих. Зі словами привітання виступив настоятель місцевого православного Вознесенського храму Отець Роман. Цікавою була розповідь Отця Романа про історію свята Пасхи, про християнські традиції, а також необхідність гартувати дух і тіло з самого дитинства.


З наступаючим Воскресінням Христовим привітав присутніх міський голова Олександр Бакликов та зауважив, що здоров’я – найголовніше у житті людини, тому варто берегти його змалечку. Також Олександр Миколайович побажав усім українцям мирного неба над головою.

Депутат обласної ради Валерій Чалий привітавши присутніх з прийдешнім святом Великодня, запросив до частування солодкими смаколиками як дітей, так і дорослих.

Тож відтепер у нашому місті з’явилася чудова можливість підкачати м’язи на свіжому повітрі, привести тіло в тонус за допомоги тренажерів абсолютно безкоштовно. Й головне тепер – зберегти цю можливість, бути свідомими, цивілізованими громадянами, вдячними жителями рідного міста.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *