«Веселка» знову підкорила міжнародну сцену

8 квітня 2017 року старша група зразкового художнього колективу «Веселка» (керівник Тетяна Петрівна Литовченко) стала лауреатом І ступеня на Міжнародному фестивалі «EUROPEAN & SUNFLOWER FESTIVAL», який проходив у місті Харкові. Наш колектив представив танцювальну композицію «Жартівлива полька з сорочкою».

Такий вир драйвових емоцій наша танцювальна сім’я не відчувала вже давно. Святкова атмосфера фестивалю всіляко цьому сприяла. Близько двохсот номінантів із усіх куточків України, бадьора музика, активна публіка, веселі і позитивні ведучі, творчий настрій учасників, прагнення до перемоги, хвилювання, гучні оплески – усе це заряджало шаленою енергією перед довгоочікуваним виступом. Коли стоїш за кулісами, спостерігаючи за виступами інших колективів,  залишаються лічені секунди до виходу на сцену, серце просто виривається з грудей від хвилювання і нестримного бажання нарешті поділитися з публікою своєю запальною енергетикою та позитивним настроєм.  І ось ми вже на сцені, звучать перші акорди музики,  ми передаємо глядачам шквал емоцій жартівливою полькою. Виступ закінчився, біжимо за куліси,  всі виснажені, але задоволені.

Перевести подих і дочекатися підсумків фестивалю допоміг нам Віталій Козловський  своїми запальними піснями. Без сумніву, співак справив на нас неперевершене враження.

І ось час оголошення результатів настав. Вся група разом із Тетяною Петрівною та Валентином Володимировичем затамувала  подих. І ось воно – перше місце! Почуття тріумфу, щастя і задоволення! Кубок, дипломи, медалі – все це в наших руках, руках переможців!

Звичайно, в першу чергу ця перемога – заслуга наших талановитих, незмінних і улюблених наставників – Литовченко Тетяни Петрівни та Литовченка Валентина Володимировича. Щиро дякуємо вам за працю, натхнення та душевне тепло! Ми вас дуже любимо! І обіцяємо, що це не останній наш тріумф.  «Веселка» завжди повна сил, енергії та жаги до перемоги!

Ірина Хоруженко, вихованка старшої групи зразкового художнього колективу «Веселка».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *