Притягнення до відповідальності за порушення правил благоустрою території міста

13 квітня відбулось засідання адміністративної комісії, під час якого було розглянуто 4 протоколи про порушення правил благоустрою території міста Лебедина та населених пунктів, підпорядкованих міській раді.

Складені на порушників адміністративні протоколи стосувалися встановлення точок торгівлі у невідведеному для цього місці та без наявності дозволу, складування будівельних матеріалів, інших конструкцій, обладнання поза межами подвір’я, спалювання сміття, листя.

Згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за якою було складено протоколи, порушників притягнуто до відповідальності шляхом стягнення штрафу у розмірі від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 340-1360 грн. для фізичних осіб та від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 850-1700 грн. для підприємців та посадових осіб.

Шановні мешканці, тільки від нас з вами залежить, який вигляд матимуть вулиці нашого рідного міста. Давайте не будемо байдужими, не будемо захаращувати території поза межами власного подвір’я будівельними матеріалами, обладнанням, іншими конструкціями, будівельним сміттям, складуванням дров і всього іншого. Стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення не передбачає попередження, тільки притягнення до відповідальності шляхом стягнення штрафу. Будьте свідомими господарями!

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *