Фестиваль жартів і сміху «Майстри гумору»

Лебединський міський відділ культури і туризму, за підтримки міського відділу освіти, 5 квітня 2017 року організував і провів традиційний, щорічний, відкритий міський фестиваль жартів і сміху «Майстри гумору», присвячений міжнародному Дню гумору – 1 квітня!

Цей захід, що відбувся в гостинних стінах Лебединського міського центру культури і дозвілля, зібрав на головній сцені міста численну плеяду як досвідчених майстрів жартівливого слова, так і тих, хто робить перші кроки у гумористичному жанрі. Виступи і солістів-гумористів, і збірних колективів були стрімкими, влучними, дотепними. Викликали позитивні емоції, гарний настрій і щирий сміх численних глядачів.

Цього дня справжніми «Майстрами гумору» стали: драматичний колектив Лебединського міського ЦПО у складі Горошко Анжеліки,  Бузулюк Тетяни, Криницького Артема,  Логвиненка Владислава (кер. Світлана Федірко); збірна команда ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 «Віват!»; гумористичний дует ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 у складі Дмитра Кабацького та Вадима Морданя; представниці ЗОШ І – ІІ ступенів №4: Софія Балаба і Діана Пузина, колектив ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 у складі Юлії Дорошенко, Максима Удода, Анни Савчук, Андрія Статкевича, Ангеліни Дворецької,  Артема Максименка та Даниїла Солохи; учні ЗОШ І-ІІІ ступенів №6: Ілля Осипенко, Роман Мухутдінов і Владислав Алборашвілі;  колектив ЛСШ І-ІІІ ступенів №7: Кіріл Калініченко, Марія Режинкова, Каріна Ярошенко і Андрій Гнатюк; студент ДПТНЗ ВПУ Лісового господарства Олександр Галілей, а також – господиня свята – майстриня жартівливого слова МЦКД Світлана Костиріна.

Веселим подарунком фестивалю стали виступи хореографічного колективу «Фантазія» (кер. Маргарита Осіпова) і соліста МЦКД Валерія Костиріна.

Традиційний, щорічний, відкритий міський фестиваль жартів і сміху «Майстри гумору» засвідчив, що наше рідне місто Лебедин було, є і  буде містом завзятої, небайдужої, кмітливої молоді, талановитих, цілеспрямованих, творчих людей, які завжди будуть крокувати по життю з високо піднятою головою і щирою, дружньою посмішкою на обличчі!

Матеріали надано  Лебединським МЦКД.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *