Обстеження стану благоустрою території міста

Шановні мешканці міста, тільки від нас з вами залежить, який вигляд мають вулиці нашого рідного міста. Тож не лишаємося байдужими!  Кожному під силу прибрати сміття біля подвір’я чи прибрати дрова або будівельні матеріли, інші конструкції, обладнання, які захаращують вулиці. Благоустрій території міста залежить не тільки від роботи житлово-комунальних служб, але й від, перш за все, свідомості його мешканців.

Під час обстеження території міста робочою групою по виявленню порушень правил благоустрою було зафіксовано факти складування будівельних матеріалів, конструкцій, обладнання, складування дров поза межами подвір’я, встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху без погодження. Також було зафіксовано факт розміщення елементів зовнішньої реклами без проектно-дозвільної документації та факт встановлення точок торгівлі без дозволу у невизначених для цього місцях.

Нагадуємо, що згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за якою було складено адміністративні протоколи, на порушників чекає штраф від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 340-1360 грн. для фізичних осіб та від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 850-1700 грн. для підприємців та посадових осіб.

Складені протоколи передані на розгляд адміністративній комісії, що діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради для прийняття рішень.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *