Концерт студентів Харківського НУМ у Лебединській школі мистецтв

13 березня 2017 року у залі Лебединської дитячої школи мистецтв імені нар. арт. СРСР Б.Р. Гмирі відбулася творча зустріч із талановитими виконавцями, студентами Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського: Гургеном Барсегяном (V курс, кларнет), Сергієм Пророкою (IV курс, фагот), Ігорем Чичкановим (ІІІ курс, фортепіано), Миколою Кузьменко (ІІ курс, флейта), Вікторією Хорольською (ІІ курс, фагот), Іваном Йовенко (І курс, фагот) та Ксенією Шинкаренко (фагот, соліст Харківського національного академічного театру опери і балету ім. М.В. Лисенка) на чолі із викладачем по класу фагота, нашим земляком, Олександром Олександровичем Пастуховим.

Ініціатором зустрічі став Сергій Пророка – випускник нашої школи мистецтв по класу фортепіано та кларнету, соліст Харківського молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» та театру музичної комедії.

На концерт завітав міський голова Лебедина – Олександр Миколайович Бакликов, який щиро привітав виконавців теплими словами та подарував чудові сувеніри на згадку про наше місто.


З перших звуків концерту слухачі у залі поринули у неймовірну атмосферу академічної музики, де ніжно і м’яко співав фагот, грайливо заворожував кларнет та витончено чарувала флейта. У яскравому та якісному виконанні талановитих музикантів у сольному і ансамблевому викладенні прозвучали видатні твори зарубіжних та сучасних українських композиторів.

Від імені всіх присутніх на цьому неперевершеному концерті викладачі школи мистецтв дякують музикантам за години щастя, які вони подарували глядачам та чекають зустрічі знову.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.О. Суворова.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *