Спостережна комісія підвела підсумки роботи за рік

23 лютого під час чергового засідання спостережної комісії, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради, голова комісії Оксана Древаль підвела підсумки роботи комісії за 2016 рік.

Протягом року спостережною комісією було проведено 12 засідань. На виконання пункту 4 Положення про спостережну комісію здійснюється облік осіб, які умовно-достроково звільнені від відбуття покарання з місць позбавлення волі та осіб, які засуджені до кримінального покарання, не пов’язаного з побавленням волі.

У своїй діяльності комісія тісно співпрацює з Лебединським районним відділом з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, Лебединським МВУМВС України у Сумській області, міським центром зайнятості, управлінням праці та соціального захисту населення, відділом освіти міськвиконкому, міським центром соціальних служб для сім’ї та молоді, центральною районною лікарнею, громадськими організаціями.

На засідання спостережної комісії систематично запрошуються особи, що перебувають на обліку у Лебединському районному відділі з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. За минулий рік комісія поспілкувалася з 21 підобліковим. Їм була надана консультаційна допомога з питань працевлаштування, медичного обслуговування, один з підоблікових, за клопотанням спостережної комісії, був включений до програми замісної підтримувальної терапії.

До Лебединського міськрайонного центру зайнятості за минулий рік звернулося 5 осіб, які направлялися для працевлаштування на різні підприємства. На кінець року на обліку перебувало 4 особи.

Спостережна комісія сприяє представникам релігійних громад проводити виховну роботу та здійснювати контроль за поведінкою осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та осіб, звільнених умовно-достроково від відбування покарання. Така співпраця дає позитивні результати у проведенні виховного процесу серед засуджених.

Інформація про результати роботи спостережної комісії систематично висвітлювалася на офіційному сайті Лебединської міської ради.

Присутні члени комісії, прослухавши інформацію про підсумки роботи за рік, одностайно вирішили взяти її до відома.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *