ЦПО зустрічає друзів

Гамірно і весело було 17 лютого в приміщенні Лебединського центру позашкільної освіти. З самого ранку розпочалися приготування: оформлення сцени і залу, репетиції учасників та ведучих, підготовка музичного та мультимедійного оформлення, костюмів, декорацій та реквізитів.

Усі в піднесеному настрої та очікуванні приємних хвилин зустрічі. А зустрілися старшокласники міста за ініціативи міської Ради старшокласників «Лідер+» на пізнавально-розважальній програмі «Хто зверху?», яка мала тематичну назву «Я люблю Україну».

Розпочався захід урочистими словами про рідну Україну:

Ти наша найкраща, ти наша єдина,

І як би не склалось у нас майбуття,

Ми серцем до тебе з любов’ю прилинем,

Бо разом з батьками дала нам життя.

І ось до зали під традиційні музичні заставки телевізійної програми «Хто зверху» зайшли учасники гри, хлопці та дівчата із шкіл міста: Сайко Олексій, Стегній Андрій, Зінченко Антон, Романенко Марк, Левченко Олександр, Хоруженко Ірина, Удод Вікторія, Казимировська Алла, Стрільник Юлія, Гурлай Наталія.  Олександр Притула та Катерина Варнава  з екрану привітали учасників гри, вболівальники в залі оплесками підтримали їх,  і конкурсна програма розпочалася.

Сім раундів чекало на гравців. За кожну перемогу команди отримували бонусні бали у вигляді тризубів та прапорців. Веселі, жартівливі, а часом серйозні конкурси пройшли у невимушеній атмосфері під дружні вигуки залу. Хто ж переможе? Хто сьогодні буде зверху – хлопці чи дівчата? Кому ж сьогодні посміхнеться фортуна? А успіх – він такий мінливий! У першому раунді «Вибери фото» лідирували хлопці, а вже чотири наступні раунди «Збери слово», «Покажи назву пісні», «Хто я?», «Пізнай предмет» – принесли переможні бонуси дівчатам. Але команда юнаків не здавалася і продемонструвала свій інтелект блискавично, зібравши з пазлів карту України та давши правильні відповіді у фінальному раунді «Розумники та розумниці».

Отримавши перемогу, команда дівчат підтримала аплодисментами команду хлопців та гостинно запросила їх до солодкого столу, щоб разом розділити радість перемоги.

Спілкуючись після гри, старшокласники подякували за організацію змістовного та цікавого дозвілля і виявили бажання зустрітися ще не раз у стінах нашого закладу.

С.О.Федірко, культорганізатор ЦПО

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *