Працювала комісія з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам

10 лютого 2017 року відбулася чергова комісія з питань  призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Комісія розглядала подання для підтвердження фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб. Згідно запитів Управління праці та соціального захисту населення  було підтверджене місце фактичного проживання 8 внутрішньо переміщених осіб. Крім того, розглядалися питання громадян, рішення стосовно яких було перенесене на розгляд чергової комісії у зв’язку з встановленими термінами доставки рекомендованого листа про необхідність з’явитися до УПСЗН. З 7 таких громадян 5 не з’явилися до управління для підтвердження місця фактичного проживання, тому по цим громадянам були прийняті відповідні рішення.

По 2 громадянам були направлені запити до Державної Прикордонної служби, але до моменту отримання відповіді на запит було вже підтверджене місце фактичного проживання.

Також було розглянуто подання для призначення (відновлення) усіх видів соціальної допомоги, пенсій, компенсацій, субсидій та пільг внутрішньо переміщеним особам. Згідно запитів Лебединського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Сумської області та Управління праці та соціального захист населення виконавчого комітету Лебединської міської ради 3 громадянам було поновлено виплати, а 7 громадянам продовжили виплати. Відносно громадянки, рішення стосовно якої було перенесене на розгляд чергової комісії у зв’язку з встановленими термінами доставки рекомендованого листа про необхідність з’явитися до УПСЗН було прийняте позитивне рішення.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *