Гранти Президента України для обдарованої молоді у 2018 році

На виконання Указу Президента України від 2 серпня 2000 року № 945 «Про гранти Президента України для обдарованої молоді» проводиться конкурс на отримання гранту Президента України для обдарованої молоді у 2017 році. Це фінансова підтримка, що надається для реалізації соціально значущих творчих проектів у соціальній та гуманітарній сферах.

Грант може одержати громадянин України віком від 14 до 35 років. Максимальний розмір кожного гранту не може перевищувати 75 тисяч гривень.

Для участі у конкурсі на отримання грантів Президента України для обдарованої молоді у 2018 році необхідно не пізніше 20 лютого 2017 року подати проекти до управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації.

Управління здійснює попередню перевірку пакету документів щодо наявності повного переліку документів та відповідність вимогам оформлення.

Після перевірки, один пакет документів залишається в управлінні, інші два із супровідним листом управління направляються на адресу Мінмолодьспорту.

Нормативні акти та аплікаційні форми розміщені на сайті Мінмолодьспорту http://www.dsmsu.gov.ua, розділ «молодь» – розділ «гранти Президента України для обдарованої молоді».

Про гранти Президента України для обдарованої молоді

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *