Новорічна програма в дитячій школі мистецтв

Новорічні свята – це завжди радість для будь-кого – хоч для великого, хоч для малого. Діти по-особливому відчувають настрій свята і тому дорослі, розуміючи це, повинні створювати атмосферу Нового року з щирим, відкритим для добра серцем, з радістю, що обов’язково б віддзеркалювалась на щасливих обличчях діток.

У Лебединській дитячій школі мистецтв викладачі завжди з великим задоволенням і відповідальністю відносяться до створення новорічного свята для учнів школи.

Цього року творчий колектив підготував для дітей новорічну виставу (як завжди, у власному виконанні!) з назвою «Один за всіх!», в якій було все, як у казці: добрі та негативні герої, які протягом святкового дійства приходять до висновку, що бути добрими і нести в собі тільки гарне – це легко, ще й весело, пісні у виконанні самих діток та хороводи навколо ялинки, вірші для Діда Мороза зі Снігуронькою, загадки про Зиму, конкурси та подарунки. Сміх та усмішки всіх присутніх (і діток, і дорослих), радість, що чарівним світлом сяяла на кожному – це був жаданий подарунок викладачам, які підготували та провели це свято!

Колектив ЛДШМ бажає всім веселих Новорічних свят, радості та любові, добра та миру!

Лебединська дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *