Ялинка міського голови

У нічний казковий час
Рік Новий прийшов до нас,
Він приніс свої вітання
І найкращі побажання –
І дитині, і родині,
І матусі-Україні!

Вже не перший рік талановиті педагоги Лебединського центру позашкільної освіти вкладають частинку своєї душі в організацію новорічних та різдвяних свят. Так, 5 січня 2017 року в актовому залі приміщення СШ №7 відбулось новорічне свято «Ялинка міського голови» для дітей  пільгових категорій. Дітвору з новорічно-різдвяними святами привітав міський голова Олександр Бакликов.

Біля лісової красуні малечу розважали Дід Мороз, Снігуронька та герої улюблених казок: феї Вінкс, кіт та собака Рябко, мавпочка Чіча,  Маша та Ведмідь, дракон та півник – символ 2017 року. Маленькі театралізовані постанови казкових героїв заворожили всіх присутніх.

Дітлахи із задоволенням грали в захоплюючі веселі ігри, конкурси та водили хороводи з Дідом Морозом, Снігуронькою та міським головою. Окрасою новорічного свята були виступи хореографічних колективів «Веселка» (керівник Литовченко Т.П.) та «Соняшник» (керівники Усенко І.О. та Капуста М.С.).

Було відзначено переможців міських конкурсів на кращу новорічну іграшку, годівничку  та  новорічний костюм. Надовго запам’ятаються дітям солодкі подарунки з рук міського голови Олександра Бакликова. Сподіваємося, що новорічне свято сподобалось  дітям, батькам та гостям. Тож, хотілося б побажати всім у Новому 2017 році здоров’я, добра, радості, благополуччя, мирного неба над головою, здійснення бажань та мрій. А нашим вихованцям – цікавих та веселих зимових канікул.

[layerslider id=”191″]

Лебединський ЦПО

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *