Заступник голови Сумської ОДА провів прийом громадян в місті Лебедині

29 грудня 2016 року в місті Лебедині провів особистий прийом громадян заступник голови Сумської обладміністрації Микола Подопригора.

Черга на прийом до високопосадовця зібралася чимала. Але, як не дивно, громадян цікавили в першу чергу питання суспільні, а не особисті. Зокрема, за допомогою у придбанні спеціальних матів для спортивного клубу з панкратіону, що діє при Лебединському педагогічному училищі ім А.С. Макаренка, звернувся місцевий фермер Максим Ткаченко та директор Лебединської міської ДЮСШ Юрій Савеко.

Вони відзначили, що клуб готує переможців та призерів не тільки регіонального та Всеукраїнського рівня, а й вже має чемпіонів Європи. Проте спеціального покриття підлоги для проведення відповідних змагань не має, скаржаться люди.

Актуальним питанням для мешканців міста є підняття мінімальної заробітної плати до 3200 грн. у 2017 році. Тож, громадяни цікавилися механізмами державного контролю щодо виплати такої зарплатні у бізнесі та промисловості.

5647

Микола Подопригора уважно вислухав кожне звернення та дав доручення відповідним структурним підрозділам оперативно і повною мірою сприяти у їх вирішенні.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *