Обласне новорічне свято «Різдвяний передзвін»

24 грудня 2016 року в Сумському державному університеті відбулося обласне новорічне свято «Різдвяний передзвін» для переможців обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Організатори фестивалю: Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та Комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

На святі свою творчість презентувало понад півтисячі юних артистів – вихованці зразкових і народних дитячих творчих колективів позашкільних навчальних закладів у вокальному, хореографічному, фольклорному, цирковому, театральному видах мистецтва.

Наше місто на обласній сцені представили 30 кращих вихованців зразкового хореографічного колективу «Веселка» (керівник Тетяна Петрівна  Литовченко).  Їх було відзначено грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за високі показники участі у заходах обласного, всеукраїнського, міжнародного рівнів, професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання дітей і молоді засобами мистецтва.

5644

5643

 Для учасників свята організатори фестивалю провели цікаву та пізнавальну екскурсію містом. Усі отримали позитивні емоції завдяки спілкуванню з новими друзями, незабутні враження та натхнення для нових творчих звершень.5642

Вітаємо колектив «Веселка» з новорічними та різдвяними святами, бажаємо їм невичерпної творчої наснаги, нових цікавих ідей та яскравих композицій.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *