Конкурс юних піаністів

23 грудня 2016 року у Лебединській дитячій школі мистецтв імені нар. арт. СРСР Б.Р. Гмирі відбувся конкурс юних піаністів 5-6 класів. Щороку кращі учні фортепіанного відділу середніх класів змагаються між собою у грі на музичному інструменті – роялі, на якому, завдяки його неперевершеному звуку, кожен піаніст відчуває себе найкращим. Програма конкурсанта складається з трьох творів: велика форма (в основному – це 1 частина сонати), етюд, що дає можливість на повну розкрити технічні можливості учня-піаніста та п’єса, в якій буде відчутно, наскільки юний виконавець розуміє мову музики як художник, митець.

Журі конкурсу – творчі, досвідчені викладачі фортепіанного відділу, які вміло розпізнають талант та кропітку працю у досягненні учнями вершин піанізму.

Цього року конкурсантів було небагато. Це 5 кращих учнів відділу, які виконуючи свою програму, показали досить високий рівень підготовки, проявили свої кращі музичні якості та витримку.

Журі конкурсу було не просто визначитися з переможцями, адже всі юні піаністи були достойні перемоги. І все ж, умови конкурсу передбачають певні щаблі майстерності, тому результати були такими: І місце отримав учень 6 класу – Бічук Андрій, клас викладача Волкової Н.Е.; ІІ місце – учениця 6 класу – Губеня Віолета, клас викладача Литвиненко А.С., ІІІ місце – учень 5 класу – Чурбаков Дмитро, клас викладача Рафікової Л.В.

Цей конкурс юних піаністів – це можливість учням показати свої сили, свої результати щоденної праці у відтворенні прекрасного і вічного – Музики! Він надихає юних виконавців на подальшу плідну роботу зі своїми викладачами для досягнення ще більших висот та повному розкриттю свого таланту!

Лебединська ДШМ

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *