Барвистий каскад новорічно-різдвяних розваг

Зима – казковий час, адже вона особливо багата на свята: свято Миколая, зустріч Нового року, Різдво Христове, Василя та Святе Водохреща, Стрітення з якими пов’язано багато звичаїв та традицій, що накопичувались віками. Цілий каскад новорічно-різдвяних свят крокує містом, не обминає він і бібліотеки.

В бібліотечних закладах міста провели багато різноманітних заходів до новорічних свят: годину цікавих повідомлень «Як зустрічають Новий рік люди усіх земних широт», вікторини: «Новорічні вогні запрошують у казку», «Зимова круговерть» розважально-пізнавальна програма «А у нас Новий рік! Ялинка в гості кличе!» та ін.

Для учасників клубу за інтересами «Джерельце», що працює при бібліотеці №1, та жителів міста в приміщенні Кобижчанського клубу  МЦКД провів дитячий новорічний ранок. До дітлахів завітали в гості Дід Мороз та Снігуронька, Фіксики, та символ 2017 року красень Півень з іграми, розвагами та чудовими подарунками.

В бібліотеці №2 для учнів 2 класу ЗОШ №5 І-ІІІ ст. було проведено розважально-пізнавальну годину «Зимонька-Зима». Бібліотекарі  розповіли дітям про зимові свята та обряди в Україні. Учні з великим задоволенням взяли участь у морозній вікторині, розгадували веселі тематичні кросворди, відгадували загадки бабусі Зими, розповідали новорічні вірші, грали в ігри.

На закінчення зустрічі відбулося нагородження переможців конкурсу малюнків «Зима-Чарівниця», які діти намалювали заздалегідь, м’якими іграшками.

А за тиждень після Нового року буде відзначатись Різдво Христове, яке не обійдеться без народних вистав з переодяганнями, колядками, гарними побажаннями…Свята продовжуються…

5621

5622

5623

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *