Бал лідерів учнівського самоврядування

21 грудня 2016 року у Сумському Палаці Культури «Хімік» відбувся новорічний бал лідерів учнівського самоврядування, присвячений його величності вальсу.  У цьому прекрасному дійстві взяли також участь лідери учнівського самоврядування нашого міста. Очолила делегацію з міста Лебедина голова міської Ради старшокласників «Лідер+» Березова Анна.

Під час заходу учасники балу подорожували сторінками історії вальсу, згадували відомих композиторів, зокрема Ф. Шуберта, Ф. Шопена, В. Шестаковича, П. Чайковського, музичну родину Штраусів та ін., з яких почалася нова танцювальна епоха. Наші учасники балу виконали традиційний бальний танок триоле, брали активну участь у майстер-класах з хореографії, іграх, конкурсі на кращу пару балу. За результатами конкурсу наша пара Березова Анна, Ярошенко Олексій вийшли в трійку кращих та отримали титул «Міс і містер елегантність».

Усі учасники балу отримали позитивні емоції завдяки спілкуванню з новими друзями, незабутні враження та натхнення для нових творчих звершень.

5614

5616 5617

5617

Центр позашкільної освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *