У Лебедині відбувся святковий концерт до Дня Збройних сил України

6 грудня в Лебединському міському центрі культури і дозвілля (м-н Черемушки) відбулась патріотична концертна програма, присвячена Дню Збройних Сил України.

Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. Тому з професійним святом всіх українських військовослужбовців, які давно заслужили повагу і шану, на заході привітали міський голова Олександр Бакликов, депутат обласної ради Валерій Чалий, заступник військового комісара Андрій Кіріченко, а також голова Лебединської спілки ветеранів Афганістану «Титан» Григорій Гриценко, який виконав почесну місію, вручивши медаль за відвагу нашому земляку, воїну АТО Ігорю Нестеренку.

У святковій концертній програмі взяли участь кращі виконавці і творчі колективи міського відділу культури і туризму (начальник Ірина Саєнко), які дарували творчі вітання присутнім у залі солдатам та офіцерам. Серед них: самодіяльний народний хоровий колектив ветеранів МЦКД, керівник Надія Деменко, концертмейстер Анатолій Костенко, солісти МЦКД Олена Демиденко, Сергій Антонченко, Юрій Бондар, а також гість заходу – колишній військовослужбовець, священник Володимир Пархоменко.

Доблесть і честь солдатів й офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми віримо, що Збройні Сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.

5578

5579

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *