07 грудня – День місцевого самоврядування

Шановні земляки, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Від щирого серця вітаю вас із Днем місцевого самоврядування!

Становлення місцевого самоврядування в Україні має багату історію та глибокі традиції, що заклали міцну основу для сучасного розвитку громадянського суспільства та демократії.

На представників влади на місцях покладена велика відповідальність за стан та розвиток територіальних громад та створення належних умов проживання мешканцям. Кожен зокрема й усі разом ми, кого територіальна громада обрала представляти власні інтереси і приймати від її імені рішення, несемо відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, яке є конституційним правом кожного громадянина.

Варто зазначити, що сьогодні в Україні створено правове та інституційне підґрунтя для реформування системи місцевого самоврядування і регіонального управління, що слугуватиме не тільки підвищенню рівня спроможності громад, а й стане підгрунтям для  економічного зростання, підвищення самодостатності територіальної громади, розвитку території та покращення добробуту їх мешканців. А в результаті – це підвищення ефективності вирішення проблем громади.

Переконаний, що лише наша спільна злагоджена щоденна праця, ініціатива та енергія всіх без винятку членів територіальної громади перетворять наш Лебедин у місто яким можна пишатися, а нашу країну на заможну європейську державу.

Тож, щиро бажаю всім працівникам місцевого самоврядування та членам лебединської громади творчої енергії, плідної роботи, успіхів у подальшій діяльності на благо держави та рідного Лебедина.

Нехай цей урочистий день також додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

Щастя вам, добробуту, всіляких земних гараздів!

 З повагоюміський голова О.М. Бакликов

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *