Один рік роботи: звітував міський голова

30 листопада 2016 року під час пленарного засідання 15-ї сесії Лебединської міської ради VII-го скликання міський голова Олександр Бакликов прозвітував про перший рік своєї роботи на посаді голови міста Лебедина. Звіт включав період від 05 листопада 2015 року  до листопада 2016 року.

Олександр Бакликов розпочав промову словами подяки за довіру громади, зазначив, що для нього особисто дана посада  – це велика відповідальність.

У своєму звіті міський голова дав оцінку результатам, досягнутим у кожній із сфер соціально-економічного життя міста Лебедина, звернувши особливу увагу на проблеми та шляхи їх розв’язання. Він також зазначив, що ця робота продовжуватиметься й надалі, адже, як було підкреслено, «нас об’єднує одна мета – розвиток міста Лебедина. І робота, як депутатського корпусу, так і всіх лебединців за цей рік говорить про те, що якраз цього всі ми і прагнемо».

Проаналізувавши наповнення та структуру витрат міського бюджету, міський голова зазначив, що витрачалися кошти на оновлення покриття доріг і тротуарів міста — 2 млн. 284,5 тис. грн. (поточний ремонт) та 1 млн. 605 тис. грн. – капітальний ремонт, зовнішнє освітлення — близько 424,8 тис. грн., ремонтні роботи у дошкільних закладах — близько 3,1 млн. грн., ремонт міських шкіл близько 417,5 тис. грн. За ці кошти у місті відремонтовано 9 тис. 282,3 кв. м. асфальтового покриття, в тому числі  капітальні роботи на вулиці Вокзальній  – 4 тисячі 991 кв. м. (протяжністю 713 метрів).

5574

5577

Визначну роль роботи системи «Прозорро» підкреслив міський голова, що дає можливість суттєво зекономити кошти у ході проведення конкурсу на виконання робіт чи придбання товарів і техніки. Нещодавно, як відзначив Олександр Бакликов, пройшли торги з придбання одразу двох нових сміттєвозів на базі МАЗ та ГАЗ, вартістю 2,5 млн. грн., що дозволить значно покращити роботи із вивозу сміття.

Міський голова також подякував керівникам міських промислових підприємств, підприємцям та меценатам, що сприяють покращенню нашого міста. Зокрема, Олександр Бакликов відзначив директора ТОВ «Лебединська рибоводномеліоративна станція» Шапошника Віталія Григоровича, директора ТОВ «Крук» Валерія Чалого та директора ТОВ «Укртранспневматика» Олександра Огієнка, завдяки яким у 2016 році встановлено новий в’їздний знак в місто Лебедин (на автомобільній дорозі Т 1909, яка з’єднує м. Лебедин з м. Суми).

5578

Детально голова зупинився на питаннях зміни підходу до підготовки різноманітних заходів в місті. В першу чергу, заходів культури, таких як: свято Івана Купала та Дня міста. «Зміна формату – це було не просто зміна місця святкування, а й підхід до організації та форми проведення свята», – говорить міський голова.

Святкування Дня міста Лебедина – особлива подія, і лебединці її запам’ятають. Участь у святкових заходах взяли більше 10000 мешканців та гостей міста. Серед яскравих подій були виступи відомих в Україні артистів та творчих колективів, зокрема, переможця проекту «Голосу країни» Івана Ганзери, гуртів «Бери своё» (м.Суми), «Діодний міст» (м.Лохвиця), «Ласковые усы» (м.Київ), «Lost massage» (м.Лебедин-Суми), «Гражданин Топинамбур» (м.Дніпро), а також незабутнє фаєр-шоу.

Завершив свій звіт Олександр Бакликов словами, що вже ніколи наш Лебедин та ми самі не будемо такими, як раніше. А ті позитивні зміни, свідками яких ми були у 2016 році, будуть спонукати нас до нових рішучих дій та реформ в питаннях виконання міського бюджету, забезпечення належного функціонування закладів освіти, культури, спорту; забезпечення роботи галузей житлово-комунального господарства у сфері надання якісних послуг населенню міста; покращення благоустрою (будівництві та ремонту доріг, освітленню вулиць), запровадження енергозберігаючих технологій.

«Вірю, що рік роботи не пройшов для міста даремно, а ті результати, яких ми вже змогли досягти, будуть основою для розвитку нашого міста у 2017 році та в наступних роках і  стануть незворотними для Лебедина».

[layerslider id=”188″]

.

Нижче – текст звіту Лебединського міського голови про діяльність виконавчих органів за листопад 2015 – жовтень 2016.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *