Ювілейний рік в дитячій школі мистецтв

23 листопада 2016 року в Лебединській дитячій школі мистецтв імені нар. арт. СРСР Б.Р. Гмирі відбувся творчий вечір «Ювілейний рік. Від класики до сучасності», в якому з вдячністю та шаною згадувалися композитори з приводу їх ювілейних дат.

Протягом концерту незмінні ведучі – Любов Суворова та Наталія Волкова – розкривали для слухачів неповторні миттєвості з життя видатних композиторів та яскраві сторінки їх творчості. Музика, що розливалася та заповнювала весь простір залу у натхненному виконанні викладачів та учнів школи, ніби переносила присутніх своїм звучанням у ті епохи, коли митці жили і творили: дует скрипалів нагадав слухам життєрадісного Моцарта, у ніжних звуках гітари відчувалася молодість Джуліані, Кубинський танець Матяєва у виконанні ансамблю гітаристів запалив серця пристрастю, а яскрава труба веселилася у Скерцо Косенка.

Рояль, який, як завжди, царює на сцені залу, цього разу радував присутніх: чуттєвими, повних емоціями, творами композиторів романтиків – Шумана, Ліста; яскравими творами митців ХХ століття – Цфасмана, Шостаковича, П’яццолли.

5505

5504

Завершила творчий вечір музика сучасного композитора Раймонда Паулса – автора відомих всім естрадних хітів, джазових композицій та мелодій до кінофільмів. Ніжні, відомі всім, пісні «Листья жёлтые» у вокальному виконанні та «Любовь настала» у хореографічній інтерпретації зачарували присутніх і обійняли теплом, яке потім всі, щасливі та окрилені, понесли у рідні домівки.

5500

5503 5501

Лебединська дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *