Від села до села: виступ міського хору ветеранів

Культурно-мистецьке життя Лебединського міського відділу культури і туризму поповнилось низкою виступів уславленого народного аматорського хорового колективу ветеранів міського центру культури і дозвілля в селах Василівка, Будилка та Михайлівка Лебединського району.

Наприкінці осені, коли землю вкриває жовте листя, коли зібрано врожаї, а комори та стодоли заповнені збіжжям приходить професійне свято тих, хто по праву носить горде ім’я «Годувальник» – свято працівників сільського господарства. Доброю традицією цих святкових днів стає запрошення на свято творчих і музичних колективів. Цього року на пропозицію місцевих громад  Лебединського району відвідати святкування відгукнувся добре відомий в нашому місті і далеко за його межами народний аматорський хоровий колектив ветеранів МЦКД (керівник Надія Деменко, концертмейстер Анатолій Костенко). Гастрольний тур колективу став можливим завдяки  спонсорській допомозі місцевого мецената, депутата Лебединської міської ради Олександра Андрєєва.

Цими днями в мальовничих куточках Лебединського краю було по-родинному затишно і привітно, по-дружньому гостинно і відкрито, по-святковому гамірно і весело. На святі яскраву підтримку, овації глядачів та схвальні відгуки отримували пісні минулих років і сучасності у виконанні хору ветеранів а також жіночого ансамблю. Хвилини гумору і гарного настрою всім присутнім на заході дарував постійний учасник колективу Олексій Тонкошкур.

  По завершенню дійства місцеві жителі щиро подякували Лебединським артистам за змістовну, насичену, яскраву концертну програму і всі разом висловили надію на те, що вона стане традиційною, і ще багато разів зі сцени лунатимуть слова: «Лебединці щиро вітають своїх земляків зі святом!»

5506

5508

Відділ культури і туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *