ТВОРЧІ УСПІХИ «ВЕСЕЛКИ»

12 листопада у м.Суми відбувся обласний очний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» (номінація «хореографічне мистецтво» – «Віночок дружби»). На сцені Сумського державного університету свою творчість презентував зразковий художній колектив «Веселка» (кер. Т.П.Литовченко).

Понад півтисячі юних танцюристів області відтворили традиційні українські народні танці – «Слобожанські барви», «Поліська полька», «Весняні забави», український танець «Плескач», «Повзунець», «Український святковий», «Сільська кадриль».

Хореографічні композиції – сюжетні постановки українського народного танцю оцінювало компетентне журі. Наші юні танцюристи зачарували обласного глядача оригінальністю хореографічної композиції «Український жартівливий танок» та посіли почесне І місце у вищому рівні.

5316

5318

5317

Колектив «Веселка» та його керівник Тетяна Литовченко нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та спеціальним кубком.

Але хореографічний колектив не зупиняється на досягнутому, і вже 13 листопада взяв участь у Міжнародному конкурсі танцю «Megapolis», який відбувся у м.Харкові. Свою майстерність продемонстрували понад 90 танцювальних колективів з різних куточків не лише нашої країни, а й сусідніх держав. Наполегливо, з ентузіазмом готувалися вихованці до Міжнародного конкурсу та серед великої кількості колективів стали переможцями.

5319

5320

Вітаємо зразковий художній колектив «Веселка» та його керівника з черговими перемогами і бажаємо їм невичерпної творчої наснаги, нових цікавих ідей та яскравих композицій.

«Веселка» – ти така у нас одна,
«Веселка» – ти надія всіх ясна.
Нових тобі досягнень веселкових,
Нових тобі злетів, виступів чудових!

5322

Лебединський ЦПО

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *