День працівників культури та аматорів народного мистецтва

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Свята тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.

Ваша нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Без вашого доброго серця, ініціативності, творчої думки та справжнього подвижництва неможливі реальні зміни у нашому суспільному житті.

Завдяки культурним об’єктам – мережі бібліотек, центру культури і дозвілля, художньому музею, школі естетичного виховання та інших мистецьких осередків міста з їх високопрофесійними кадрами, Лебедин наповнюється повноцінним культурним життям.

З року в рік Ваша майстерність та професіоналізм не тільки зберігає, а й постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному місту, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.

Сподіваюсь і вірю, що це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів

Добра, Любові і Краси!

Низький уклін за вашу святу місію – зберігати, творити та примножувати національну культуру.  Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!

З повагою і найкращими побажаннями до вас, міський голова О.М. Бакликов

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *