Новий насос на центральному водозаборі

Для забезпечення надійного та безперебійного постачання питної води населенню, КП «Водоканал» розпочав планову заміну глибинного насосу на артезіанській свердловині центрального водозабору.

28 жовтня 2016 року буде замінено насос ЕВЦ-10/63*110 на свердловині №5. Під час робіт, подачу води в міську систему водогону забезпечуватимуть інші та резервні свердловини.

Насос, що має потужність підйому 63 куб.м. води на 110 метрів/годину, пройшов технічне обстеження та капремонт. Встановлення цього насосу дозволить не тільки покращити якість та стабільність надання послуг, а й, що не менш важливо, зменшити споживання електроенергії.

Директор «Водоканалу» Микола Литовченко повідомив, що на підприємстві  особливу увагу приділяють проблемі економного використання енергії та модернізації насосного обладнання. «На сьогодні пріоритетним завданням нашого підприємства є зменшення споживання електроенергії. Відтак, у 2016 році ми встановили кілька енергоощадних насосних агрегатів на артезіанських свердловинах, що дозволяє значно економити витрати на енергоносії».

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *