Виробництво продуктів харчування на Сумщині у січні–вересні 2016 року

Головне управління статистики у Сумській області повідомляє: загальні обсяги виробництва продуктів харчування у січні–вересні 2016р.  у порівнянні з відповідним періодом минулого року майже не змінилися.
Щодо окремих позицій продуктів, слід відмітити збільшення виробництва борошна на 5292 т, масла вершкового – на 1293 т, печива солодкого і вафель – на 718 т, пряників та виробів подібних – на 597 т.

У вересні 2016р. обсяги виробництва харчових продуктів та напоїв до попереднього місяця зросли на 9,4%, до вересня 2015р. – на 3,4%.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *