Пенсійні посвідчення нового зразка

Відділенням Лебединської  філії – Сумського обласного управління ПАТ «Ощадбанк»  розпочато видачу пенсійних посвідчень нового зразка для внутрішньо переміщених осіб. Електронне посвідчення є персоніфікованим платіжним інструментом, який дає користувачу такі можливості:

–         цілодобовий доступ до наявних грошових коштів;

–         здійснення безготівкових розрахунків у торгових мережах;

–         керування рахунком, не виходячи з дому  завдяки системі «Ощад 24/7» (на сайті Ощадбанку та в будь-якому відділенні можна отримати детальну інструкцію щодо  установки відповідного програмного забезпечення).

         Щодо виготовлення посвідчення до Лебединського об’єднаного управління Пенсійного фонду України вже звернулось 185 осіб з числа внутрішньо переміщених осіб, або 50%  від усіх, хто перебуває на обліку.

         Видача електронних посвідчень здійснюється за особистим запрошенням до банківської установи, яку заявник вказував у своїй заяві.

Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14.03.2016 № 167, починаючи з 01 липня 2016 року виплата пенсій всім внутрішньо переміщеним особам здійснюватиметься виключно через рахунки та мережу установ і пристроїв публічного акціонерного товариства “Державний ощадний банк України”.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *