ProZorro допомагає економити бюджетні кошти

Щоб підвищити прозорість і конкуренцію, а також подолати корупцію, все більше публічних закупівель в Лебедині проводиться в електронній системі ProZorro.

Система ProZorro дозволяє всім бажаючим відслідковувати закупівлі в онлайн-режимі, а це сприяє добросовісній конкуренції, покращенню якості послуг та головне – заощаджує бюджетні гроші.

Зокрема, як повідомили в міському управлінні ЖКГ, нещодавно завершилися торги по двом із трьох ділянок капітального ремонту дороги на вулиці Вокзальній, бюджет ремонту якої становить 2 млн. 862,58 тис. грн. За результатами відкритих торгів, які відбулися 20 та 28 вересня 2016 року вдалося заощадити для бюджету 203 тис. 091 грн.

Так, економія на ділянці дороги від вулиці Любарська до будинку № 90 по вулиці Вокзальна склала 84 тис. 951 грн., а на ділянці дороги від вулиці Леоніда Батютенка (колишня Щорса) до Любарської – 118 тис. 140 грн. Тривають торги по 3-й ділянці: від №108 по Вокзальній – до Козацького Меморіалу.

В управлінні ЖКГ переконані, що по цій ділянці також буде економія коштів, які потім можна буде спрямувати на інші проблемні ділянки дороги в місті Лебедині.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *