В Лебедині відзначили День працівників освіти

З нагоди професійного свята у Лебедині привітали освітян. Кращі з кращих були відзначені грамотами, подарунками та квітами.

Урочистості на честь Дня працівників освіти відбулись 28 вересня 2016 року, в актовій залі Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка. Участь у заході взяли представники великого колективу  педагогів дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладів Лебедина, а також почесні гості.

Першим привітав освітян Лебедина – міський голова Олександр Бакликов. Очільник міста зауважив, що саме педагоги навчають дітей бути людьми з великої літери, формують у молоді почуття патріотизму, високої громадянської свідомості та людських чеснот, без яких не може існувати не тільки наше місто, а й сильна держава.

4890

4889 4896

4888

Олександр Бакликов також відзначив кращих педагогів. Зокрема, за багаторічну бездоганну і плідну працю, високий рівень професійної майстерності, визначний особистий внесок у справу навчання і виховання учнів, постійний творчий пошук нових форм і методів навчання, Грамотами відзначені: директор Лебединської СШ №7 Ірина Харченко, директор ЗОШ №5 Тетяна Нездоймишапка, завідуюча дитячою установою «Ромашка» Лариса Хорунжа та керівник гуртків Лебединського Центру позашкільної освіти Інна Безугла.

Щирі слова подяки освітянам за їхню нелегку, але таку потрібну вчительську працю прозвучали й від присутнього у залі заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Миколи Подопригори. У своєму привітанні високопосадовець зазначив, що галузь освіти в Сумській області та місті Лебедині зокрема, оновлюється та розвивається, незважаючи на усі труднощі, і в цьому велика заслуга самих працівників освіти.

Теплі слова вітань також звучали й від начальника міського відділу освіти Володимира Доценка, голови міської профспілкової організації педагогічних працівників Світлани Таран, керівників навчальних закладів.

4894

4903 4905

4906

Приємні враження освітяни отримали від концертної програми, яку їм представили колектив та вихованці Лебединського центру позашкільної освіти та артисти міського відділу культури та туризму.

[layerslider id=”168″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *