До нового навчального року – відремонтована їдальня

До нового 2016/2017 навчального року в Лебединській ЗОШ №5 відкрили капітально відремонтований харчоблок. За короткий час літніх канікул, там провели повну заміну електропроводки та розподільчих щитів. Стіни та підлогу обклали керамічною плиткою. Відремонтували стелю. Налагодили роботу витяжки, відремонтували мучний, овочевий, гарячий цехи. За лічені тижні харчоблок їдальні повністю змінив своє обличчя. Було частково оновлено й технічне обладнання, замінені двері і, взагалі, приміщення набуло сучасного вигляду.

Ремонт проведено з урахуванням усіх норм і вимог, які висуваються до таких об’єктів. «Тут і стелю, і стіни, і підлогу повністю зробили заново. Ремонт зробили швидко, а найголовніше – якісно. Працювали усі, від робітників, вчителів до батьків учнів», – розповіла директор школи № 5 Тетяна Нездіймишапка.

Слід відзначити, що на ремонт харчблоку школа чекала давно. Минулого року роботи розпочалися із ремонту залу їдальні на 200 місць, а цього року – продовжилися в інших технологічних приміщеннях. Вартість ремонтних робіт тільки в 2016 році складає 150 тис. грн., які із міського бюджету виділили депутати.

4862

4861 4860

4858

Кошти чималі, але як підкреслила Тетяна Нездіймишапка, так відремонтувати їдальню, яка не ремонтувалася більше 40 років, не вдалося б без підтримки небайдужих людей, спонсорів та батьківського комітету школи. Люди працювали від ранку й до самого вечора, привозили матеріали та обладнання. Зокрема, тільки цементу на ремонт використано більше 3-х тон, а піску – 8 машин.

Задоволені відремонтованим харчблоком школи не тільки кухарі, а й учні школи. Сьогодні, оновлене приміщення кухні та харчблоку щодня приймає більше 600 учнів Лебединської ЗОШ №5.

4856

4863

Трудовий колектив школи, батьки та учні дуже вдячні за благодійну допомогу в створенні належних умов харчування в навчальному закладі голові ради школи – Олександру Андрєєву, голові батьківського комітету Інні Подвезько, а також спонсорам. Зокрема, директору ДП «Лебединський моторобудівний завод» Володимиру Адаменку, який допоміг з мийками для харчблоку.

Директор школи також подякувала міській владі та міському голові Олександру Бакликову за увагу до освітньої сфери міста та Лебединської ЗОШ №5, зокрема.

Їдальня ЗОШ №5 після ремонту

[layerslider id=”166″]

Їдальня ЗОШ №5 до ремонту

[layerslider id=”167″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *