Про участь у міжнародних заходах

Інформуємо зацікавлених суб’єктів господарювання міста, щодо формування колективного стенду України на Восьмій сесії Ярмарку китайських інвестицій за кордоном, що відбудеться з 20 по 21 жовтня 2016 року у м. Пекін (Китай) та 29 вересня 2016 року у м. Вільнюс, Литовська Республіка, розширеного спільного засідання українсько-литовської та Литовсько- української ділових рад.

Ярмарок є головною подією у сфері інвестицій Китаю за кордон і проходить під девізом «Нові реалії, нові можливості». В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори та зустрічі на високому рівні. Даний майданчик збирає представників підприємств реального сектора економіки, фінансових установ, сервісних компаній, державних органів влади, міжнародних організацій, працівників науково-дослідних об’єднань, експертів. Ярмарок надає великі можливості для інвестування та налагодження партнерських зв’язків для її учасників і є дієвим механізмом виходу китайських підприємств на світові ринки, а також сприяє розвитку двостороннього та багатостороннього інвестиційного співробітництва. Кожна сесія Ярмарку збирає представників більш ніж зі 100 країн і регіонів світу.

В рамках роботи 8-ї сесії Ярмарку китайських інвестицій за кордоном відбудеться День України, презентація українських підприємств та  інвестиційних проектів при підтримці посольства України у Китаї.

Ярмарок надає можливість його учасникам протягом декількох днів  провести зустрічі і перемовини з представниками багатьох китайських і зарубіжних підприємств, вислухати думки експертів в області залучень інвестицій, отримати фінансування проектів, досягти реального інвестиційного співробітництва.

За довідками звертатися в управління економічного розвитку і торгівлі міськвиконкому за тел. 2-14-38.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *