Лебединці відвідали «Олімпійський урок»

Минулого тижня в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету під егідою обласного відділення Національного Олімпійського комітету України пройшов «Олімпійський урок» серед шкіл міст та районів Сумської області.

Привітати та нагородити кращих тренерів та директорів спортивних шкіл і навчальних закладів Сумщини завітали голова відділення Національного Олімпійського комітету України у Сумській області Олена Петрова, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Віра Мотричко, начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Дмитро Лантушенко, видатні спортсмени Сумщини Інна Кашина, Вікторія Кащеєва та Олександр Ушкаленко.

У програму свята входили спортивні танці, гімнастичні та акробатичні вправи за участю школярів міст та районів. Протягом всього уроку глядачі слухали захоплюючу історію зародження та проведення Олімпійських ігор. Легкоатлети мали змогу позмагатися в естафеті 4*200м  серед юнаків та дівчат 1999 р.н. та молодше. В естафеті прийняла участь і команда Лебединської міської ДЮСШ (тренер Сергій Сліпченко).

Команда дівчат у складі: Вікторії Клименко, Дарини Кендюшенко, Вікторії Дзюби, Ольги Глушак посіла 4 місце, а команда юнаків в складі Сергія Сича, Євгена Безкоровайного, Миколи Сидоренка, Богдана Вінніченка посіла ІІ місце. Спортсмени були нагороджені медалями за заняте ІІ місце та листівками з особистими підписами учасників Олімпійськиї ігор в Ріо-де-Жанейро від Сумської області.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *