Місто готується до опалювального періоду

Лебедин готується до опалювального сезону. Про це повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства міської ради.

Зокрема, комунальним підприємством «Лебединтеплоенерго» встановлено  п’ять водогрійних котлів РЕТРА-3М та РЕТРА-4М на альтернативному виді палива: тупик Олешнянський (2х0,5 мВт), Героїв Майдану (1х0,6 мВт), Сумська, 18 (2х0,5 мВт). Загальна вартість котлів становить 1 млн. 405 тис. грн. власних коштів комунального підприємства.

Використання даних котлів, як очікується, дасть відчутний економічний ефект.  Введення котлів в експлуатацію, дозволить заощадити 271,3  тис. м3 природного газу на рік та зменшить собівартість теплової енергії у розрахунку на 1 гігакалорію.

По котельням очікується наступна економія: тупик Олешнянський – 128 тис. м3 газу, Сумська, 18 – 84,7 тис. м3 газу та Героїв Майдану – 58,6 тис. м3 газу. На сьогодні, монтажні роботи по встановленню котлів завершені на 90%.

У самому ж комунальному підприємстві «Лебединтеплоенерго» наголошують, що реконструкція котелень, впровадження енергозберігаючих технологій  принесуть значну користь підприємству і місту.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *