Вулиця Вокзальна готується до ремонту дороги

В планах ремонту доріг на 2016 рік, найбільш масштабні роботи заплановані по вулиці Вокзальній. Загальний кошторис витрат по цій вулиці складає 2 млн. 862,58 тис. грн. Але ця сума може бути скоригована під час електронних торгів (у бік зменшення).

Роботи включають 3 ділянки, де дорожнє покриття у найгіршому стані. Зокрема, це ділянки дороги від вулиці Леоніда Батютенка (колишня Щорса) до Любарської, від Любарської до № 90 по вул. Вокзальній та від №108 по Вокзальній – до Козацького Меморіалу.

8 вересня 2016 року управлінням ЖКГ оголошено про початок торгів в електронній системі державних закупівель ProZorro по капітальному ремонту дороги на ділянці від вулиці Любарська до будинку № 90 по вулиці Вокзальна.

4770

4771

На час проведення торгів, по вулиці Вокзальній тривають підготовчі роботи. Зокрема, проводиться профілювання та пониження рівня узбіч, що необхідно для стоку води. Роботи виконуються силами Комунального підприємства «Комбінат благоустрою», а також при підтримці міських промислових підприємств, зокрема, ТОВ «Крук» (Валерій Чалий), ТОВ «Лебединська рибоводно-меліоративна станція» (Віталій Шапошник), ПАТ «Лебединський завод поршневих кілець» (Олександр Пивоваров), а також інші.

Завершення процедури електронних торгів очікується 20 вересня 2016 року, після цього розпочнуться безпосередні роботи.

4773

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *