Свято фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту. В місті  спортивне свято відбувалося  9 вересня.

На міському стадіоні  зібралися учні,  студенти ,  педагоги, тренери,ветерани спорту та всі, хто любить фізичну культуру та спорт. Свято розпочалося змаганнями з бігу на 400 та 800м по двох вікових категоріях. По закінченню відбулося відкриття спортивного свята.

Зі словами привітання до всіх присутніх звернувся міський голова Олександр Бакликов  та нагородив переможців змагань з бігу. До речі ,міський голова власним прикладом на дистанції 800м показав, як потрібно любити фізичну культуру та спорт.

Голова Лебединської міськрайонної федерації футболу  Мартишко А.В. вручив подяки за розвиток футболу на Лебединщинні ,а голова міського осередку Радикальної партії О.Ляшка  Савеко Ю.Г.  вручив подяки за розвиток фізичної культури та спорту в місті.

Потім розпочалися  змагання з армреслінгу, дартсу, підтягування на перекладині, стрітболу та волейболу. Всі переможці змагань отримали медалі та  грамоти  міського голови а волейболісти ще й подарунок від міського осередку радикальної партії. На цьому спортивне  свято закінчилося .

Відділ молоді та спорту

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *