Привітання міського голови О.М. Бакликова до Дня незалежності України

4628Дорогі земляки!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора України та 25-ю річницею незалежності України!

25 років – це значний проміжок часу. Так довго наша країна незалежною ще не була. Але лише в останні роки ми усвідомили справжню цінність нашої Незалежності, яка набула нового особливого значення для кожного українця.

Незалежність – це Революція Гідності, яка започаткувала процес очищення України від корупції, несправедливості та беззаконня. Ми маємо продовжувати розпочату боротьбу до повного переродження країни.

Незалежність – це Небесна Сотня і ті Герої-Патріоти, які брали участь у війні на сході країни, поклавши і душу, і тіло у боротьбі за майбутнє нашої країни.

Незалежність сьогодні – це той незламний бойовий дух відважних воїнів, які ризикуючи своїм життям, зараз стоять на сторожі безпеки нашої Вітчизни.

Переконаний, що тільки всі разом ми зможемо відстояти свою Незалежність і довести собі й усьому світу, що українці – це нація, яка має непохитну волю до свободи, непереборну жагу до  справедливості та вроджене почуття єдності.

День незалежності – це найбільше національне свято, яке наповнює серця українців усього світу серпневими кольорами неба й пшеничного лану – барвами української землі, що символізує свободу й працелюбність нашого народу.

З нагоди 25-ї річниці Незалежності нашої держави бажаю вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної Лебединщини та України. Нехай не вичерпується джерело віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії та впевненості у власних силах і переконаннях. Нехай завжди майорить блакитно-жовтий Прапор як символ свободи, незалежності та суверенності нашої України!.

Зі святом, дорогі земляки!   

О.Бакликов

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *