В Лебедині просять допомогти військовій частині

До виконавчого комітету Лебединської міської ради надійшло звернення від нашого земляка, колишнього військового комісара Лебединсько-Липоводолинського ОМВК, а нині – командира артилерійського дивізіону 10-ї гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України підполковника Олександра Китченка, з проханням надати посильну допомогу для бригади.

Олександр Китченко звертається до всіх небайдужих громадян, громадських організацій, підприємств та установ із проханням допомогти у придбанні комп’ютера (можна не нового) та виготовленні маскувальних сіток.

Просимо Вас долучитися до доброї справи та допомогти нашим військовим, що захищають нас та Україну в зоні проведення АТО. Вказану допомогу можна передати, безпосередньо, через Олександра Андрійовича Китченка. Його контактний телефон: 0993746711.

Сьогодні кожен з нас є захисником нашої Батьківщини, бо ми робимо безцінний внесок в оборону та захист України, допомагаючи морально, матеріально чи фінансово, своєю працею та турботою нашим військовослужбовцям.

Адже тільки разом ми сила! Слава Україні!

 Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *