Громадські слухання щодо добровільного об’єднання територіальних громад

До уваги жителів міста Лебедина!

В місті Лебедині ініційовано проведення громадських слухань щодо добровільного об’єднання територіальних громад. (розпорядження міського голови від 14.07.2016 р. «Про проведення громадського слухання щодо добровільного об’єднання територіальних громад»)

Мешканці міста запрошуються долучитися до громадського обговорення з приводу ініціативи про добровільне об’єднання територіальних громад та створення об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром – м. Лебедин Сумської області.

Місце проведення Слухань: зал засідань міськвиконкому (вул. Пушкіна, 2). Дата і час проведення Слухань: 29 липня 2016 року о 10.00.

Громадське обговорення відбувається відповідно до Закону України № 157-19 від 05.02.2015 «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

Коло запрошених для участі: посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, керівники органів самоорганізації населення, представники міських осередків політичних партій та громадських організацій, керівники підприємств, установ та організацій, зацікавлені члени територіальної громади м. Лебедина

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою  із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк до 28 липня 2016 року включно. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються. Пропозиції (зауваження) слід надсилати на електронну адресу Лебединської міської ради lebedinrada_control@ukrpost.ua ) або у письмовій формі на адресу: м. Лебедин, вул. Пушкіна, 2.

Міськвиконком

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *