Розпочалася підготовка до Дня міста

19 серпня лебединці традиційно відзначають День рідного міста – річницю заснування Лебедина. Цього року нашому місту виповнюється 362 роки. Підготовка до свята вже розпочалася. 11 липня міський голова Олександр Бакликов провів перше засідання оргкомітету за участі представників міськвиконкому та громадськості, під час якого учасники засідання поділилися ідеями щодо програми свята.

За основу прийняли те, що святкування Дня міста буде поділене на кілька різних за змістом розділів. Зокрема, заплановано, що святкування розпочнеться молебнем за місто Лебедин, а також за мир в Україні у Свято-Вознесенській церкві. По завершенні служби, епіцентром святкування буде Меморіал Слави та Лісопарк.

Традиційно біля Меморіалу Слави прйде святковий мітинг та покладання квітів. А далі на лебединців та гостей міста чекає розважальна програма. У святковій програмі цілий калейдоскоп різноманітних заходів – ігри, конкурси, дитячі розваги тощо. Працюватимуть атракціони. Для лебединців працюватиме ярмаркова торгівля. Вперше буде проведено конкурс каші, а також багато іншого. На сцені виступатимуть кращі місцеві творчі колективи.

Головною ж подією свята стане яскравий концерт українських артистів та фаєр-шоу. Завершиться ж святкування дискотекою у Лісопарку.

Отже, підготовка до свята розпочалася. Тож, міський голова Олександр Бакликов побажав усім організаторам натхнення і стійкості на цьому шляху та закликав усіх причетних до проведення свята відповідально поставитися до своїх обов’язків, аби урочистості пройшли на гідному рівні, запам’яталися як лебединцям, так і гостям Лебедина. Олександр Бакликов також підкреслив, що під час урочистостей особлива увага має бути приділена ветеранам, а також представникам старшого покоління, які відбудовували Лебедин у післявоєнні роки.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *