Взяли і зробили: відремонтовано дорогу на Куданівку

Справжнім подарунком для мешканців села Куданівка став ремонт під’їздної дороги до села. Ремонту цієї дороги вони чекали давно. Адже щодня дорогою до школи в Лебедин їздять учні, а дорослі у власних справах – на роботу, за покупками, чи ж до лікарні. Долати розбиті ділянки дороги було не дуже приємно, не говорячи про те, що глибина та величина окремих вибоїн могла призвести до аварійних ситуацій.

Тож, коли  5 липня 2016 року ремонтна бригада залатала на цій дорозі більше сотні великих ям та вибоїн, місцеві мешканці не приховували свого задоволення. При цьому, ремонтні роботи було виконано не за рахунок міського бюджету, а завдяки допомозі місцевого підприємства. Відгукнувся на прохання допомогти із ремонтом дороги керівник ТОВ «Лебединська рибоводно-меліоративна станція» Віталій Шапошник.

Щоправда спеціалістів по ремонту дороги у ТОВ «Лебединська рибоводно-меліоративна станція» не має. Тож, як повідомив інженер-механік рибоводно-меліоративної станції Олександр Міщенко, довелося домовитися ще й з Лебединською філією «Дорбудсервісу», спеціалісти якої допомогли у проведенні робіт.

Загалом на дорозі було зроблено вирівнювання і ямковий ремонт. Вкладено близько 5 тон асфальту. Кожен водій, кожен мешканець села оцінить таку допомогу, завдяки якій дорога стала значно рівнішою, і по ній приємно їхати.

4470

4472

Як відзначив міський голова Олександр Бакликов, допомога небайдужих людей сьогодні дуже важлива для міста Лебедина та сіл міської ради, оскільки бюджетних коштів на ремонт доріг не завжди вистачає.

Слід відзначити, що окрім ремонту розбитої дороги, ТОВ «Лебединська рибоводно-меліоративна станція» завжди взимку допомагає у розчистці цієї дороги від снігу. Адже багато працівників підприємства живуть саме в Куданівці.

4469

4467

4465 4468

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *