Міський пляж на Лебединому озері обстежено рятувальниками

З настанням літа мешканці Лебедина шукають можливості якомога більше часу провести біля води. Наявність поблизу міста річки Псел та міського озера це дозволяє.

Нещодавно в місті проведені заходи з підготовки місць масового відпочинку в літній період. Проте таким місцем офіційно визнано лише територію пляжу Лебединого озера.

«В нашому місті на це літо визначено одне місце відпочинку населення – це Лебедине озеро. Там обладнаний пляж, там є сезонний рятувальний пост, там обстежено дно, обстежена акваторія. Тобто основні вимоги які, є в держави відповідно до розпорядження Кабінету міністрів з питань визначення місць масового відпочинку там виконано» – пояснює начальник відділу мобілізаційно-оборонної роботи та з питань надзвичайних ситуацій Юрій Кіптенко.

23 червня 2016 року територію міського пляжу обстежили працівники Лебединського підрозділу управління ДСНС України в Сумській області, які вказали на окремі недоліки. Зокрема, на території пляжу недостатньо інформаційних стендів із правилами надання першої невідкладної допомоги, а також засобів порятунку. Встановлено термін для виправлення недоліків.

Щодо інших місць відпочинку на воді, то вони не пристосовані для відпочинку громадян, тож купання там офіційно заборонено та не рекомендовано.

4412

4414

4413 4416

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *