Загальноміський випускний відбувся в Лебедині

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, такими  затишними, рідними класами, коридорами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

Кожного року свято випускного вечора в Лебедині було особливим, не тільки для самих випускників, а й для всього міста. Не став винятком і 2016 рік.

28 травня лебединські випускники разом з батьками, друзями і знайомими, пройшовши вулицями міста, зібралися на Соборній площі, де на них чекала найприємніша мить – випускний бал та нагородження кращих з кращих.

4158

4161 4160

Всі юнаки й дівчата, які закінчили школу, були щасливими, їх переповнювали емоції. На площі панували радість і святковий настрій. Усі промови від почесних гостей, вчителів і батьків зводилися до побажань молодим людям щасливої долі та успіхів у майбутньому.

Розділив радість свята із випускниками і міський голова Олександр Бакликов. Вітаючи їх із закінченням школи, він побажав їм віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні своєї мети. Також міський голова вручив кращим випускникам золоті та срібні медалі. Привітав лебединців й депутат Сумської обласної ради Валерій Чалий.

4163

4172 4170

Традиційно, прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу та під музику святкового концерту, який подарував випускникам та їх батькам море позитивних емоцій.

4174

4180 4179

4183

[layerslider id=”151″]

За традицією, випускний завершився зустріччю світанку нового дня, з якого починається те майбутнє, про яке випускники мріяли колись за шкільними партами. Майбутнє, яке буде залежати від кожного з них, майбутнє, яке вони тримають у своїх руках.

В 2016 році із 93 випускників, четверо відзначені золотою медаллю та ще четверо – срібною.

4185

4186

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *