В місті оголошено конкурс на найкращий ескізний проект реконструкції парку ім. Т.Г.Шевченка

Конкурс оголошено відповідно до розпорядження міського голови від 19.04.2016 року № 82-ОД «Про проведення відкритого міського конкурсу на найкращий ескізний проект реконструкції парку ім. Т.Г.Шевченка».

Конкурс проводиться з метою залучення громадської ініціативи до відновлення історичного центру, підвищення рівня благоустрою території міста. До участі у конкурсі запрошуються фахівці, авторські колективи фахівців, юридичні або фізичні особи.

Вимогами для участі в конкурсі є підготовка ескізного проекту реконструкції парку ім. Т.Г. Шевченка з урахуванням існуючої містобудівної ситуації та з виконанням робіт по благоустрою території.

Ескізний проект повинен містити:

  • ситуаційний план місця розташування парку (масштаб довільний);
  • проект благоустрою території парку (реконструкція фонтану, пішохідна схема руху територією парку, зони відпочинку, освітлення території парку в темну пору доби та ін.) масштаб 1: 250;
  • інші ілюстративні матеріали (розгортки, перспективи тощо), необхідні для розкриття ідеї проекту;
  • пояснювальну записку до двох сторінок формату А4 із зазначенням орієнтовної вартості проекту та облаштування прилеглої території.

Конкурс триває з 01 травня по 31 липня 2016 року.

За детальною інформацією про проведення конкурсу звертайтеся до відділу містобудування та архітектури управління ЖКГ, що знаходиться за адресою: місто Лебедин, вул. Пушкіна, 11 або за тел. 2-31-43.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *