Онлайн-курс «Публічні закупівлі»

Виконавчий комітет Лебединської міської ради доводить до відома, що Міністерством економічного розвитку і торгівлі України  започаткований  державний безкоштовний масовий онлайн-курс «Публічні закупівлі» (www.me.gov.ua). Слухачі курсу зможуть освоїти базові принципи роботи електронної системи публічних закупівель РrоZоrrо, розібратися в особливостях процедур і тендерній документації.

Програму розділено на 2 рівні: базовий, який присвячено вивченню основ публічних закупівель та поглиблений, спрямований на більш високий професійний рівень закупівельної діяльності. У слухачів курсу буде можливість отримати сертифікати як базового, так і поглибленого рівнів. Програма курсу складається з циклу відео-лекцій, а також додаткових матеріалів, інтерактивних завдань та форуму, на якому слухачі можуть ставити запитання викладачам. Серед лекторів: провідні експерти в закупівлях, юристи, фахівці Мінекономрозвитку,  Проекту ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС», Transparency Іnternational  в Україні та Центру протидії корупції.

Наразі на безкоштовний онлайн-курс «Публічні закупівлі» вже зареєструвалися понад 3,5 тисяч слухачів. Тривалість курсу становить 6 тижнів. Реєстрація відкрита за посиланням:  http://goo.gl/XKXOZo . Для полегшення роботи замовників з публічними закупівлями команда РrоZоrrо розробила цілий набір інструментів. Серед них: спеціальний інформаційний портал для замовників – Іnfobох, http://іnfobох.рrоzоrrо.огg, прикладні курси для замовників httр://bit.ly/ІnfobохСоurses.

Детальніше про інструменти для замовників читайте за посиланням:  http://bit.ly/Lifehacks4CustomersРrоZоrrо.

Управління економічного розвитку і торгівлі

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *