Міжнародний День музеїв відзначили у Лебедині

На честь Міжнародного дня музею, який відзначають 18 травня, в Лебединському художньому музеї ім. Б.К. Руднєва відбувся день відкритих дверей, і звісно  – безкоштовний вхід для всіх бажаючих.

Цього року святковий настрій музейним працівникам та гостям доповнювали звуки духового оркестру. Більше години біля самісінського входу до музею грав дитячий духовий оркестр Лебединської школи мистецтв (керівник В.Лисак). Творчий захід був одночасно і подарунком до свята та запрошенням для лебединців завітати до музею.

Марші, композиції українських і зарубіжних класиків, а також добре знані мелодії дитячий духовий оркестр виконав на одному подиху. Тож, година разом з оркестром збігла дуже швидко. А численні перехожі так заслуховувалися музичними композиціями в оркестровому звучанні, що навіть забували куди прямували, залишаючись до завершення виступу.

4001

 4004 4003

4008

Подякували дітям за добру гру директор художнього музею Алла Підвезько та численні друзі музею Тетяна Чуйко, Валентина Савчук та Світлана Підвезько.

Нагадаємо, Міжнародний день музеїв — щорічне свято музейництва, яке відзначається 18 травня. В цей день більшість музеїв працюють безкоштовно. 

4006

4007 4005

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *