Святий вогонь родинного тепла

У травні ми святкуємо два родинних свята – День Матері та День сім’ї. В бібліотечних закладах міста проводяться цикли різноманітних масових заходів, які уславлюють матір та родину.

До Дня Матері в бібліотеці №1 пройшло літературно-музичне свято «Довіку матінку шануйте, свій найсвятіший оберіг». В ньому взяли участь учасники студії естетичного виховання «Джерельце» та їхні рідні. Діти привітали мам віршами, подарували їм власноруч зроблені листівки, позмагалися разом з мамами в конкурсній програмі. Родзинкою свята був виступ маленької солістки Віки Кабанової, яка виконала для присутніх пісню «Моя матуся». Зустріч закінчилася веселим чаюванням за святковим столом.

3965

«Люба моя матусю» та «З мами починається життя» під такими назвами  пройшли години духовності в бібліотеках №2 та №3 для відвідувачів молодшого шкільного віку. Діти дізналися про історію та традиції святкування Дня Матері в Україні та європейських країнах. Учні  мали змогу переглянути тематичний перегляд  літератури: «Величне і прекрасне слово Мати!» та «Від неньки все на світі! Навіть світ…». Бібліотекарі закликали присутніх любити своїх матерів, шанувати, пильнувати їх нині, поки вони поряд з нами, щоб завтра не спізнитись, бо матері не вічні…

До Дня сім’ї з користувачами старшого віку в книгозбірнях №1 та №3 були проведені бесіди на теми: «Ти, я, він, вона-разом дружна сім’я» та «Сім’я у світі, світ в сім’ї», під час яких було обговорено одвічне питання – батьки і діти.

3963

3966

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *