Теплі зустрічі дружнього колективу

Лебединським міським відділом культури і туризму (начальник Ірина Саєнко), за підтримки Лебединської міської ради (міський голова Олександр Бакликов)   була проведена чергова традиційна зустріч любительського клубу «Надвечір’я».

Цього дня надвечірці, спільно з творчими колективами Лебединського міського центру культури і дозвілля, відзначили світлі  та  радісні  свята:  Свято  Великодня, День  матері,  та безмежно радісний   і неосяжно світлий  день   – День   Перемоги!

Членів клубу  прийшли  привітати     начальник  управління

праці  та  соціального захисту  населення  виконавчого  комітету  Лебединської міської ради  Наталя  Вєчканова, директор  Лебединської  школи – інтернату для  глухих  дітей  Анатолій  Удод.

З  теплими  щирими  словами  вітання  від  міського голови  Олександра  Бакликова та  від  себе особисто звернулась  до  надвечірців  начальник відділу культури і туризму Ірина Саєнко.

В цьому заході прийняли участь солісти міського центру культури і дозвілля, учасники народної вокальної студії «Овація» та понад  п’ятдесят  постійних і новоприбулих учасників клубу «Надвечір’я» (до речі одним з «новачків» стала Надія Гейко – мати родини, яка втратила в нашому місті оселю внаслідок вибуху природнього газу. Зі сльозами на очах Надія Іванівна подякувала надвечірцям і всім небайдужим, хто відгукнувся на допомогу постраждалим, побажала всім міцного здоров’я і миру в Україні).

3816

Ця культурно – мистецька подія стала яскравою перлиною в сузір’ї святкувань і заходів, що проводить в травневі свята міський відділ культури і туризму. Вона розпочалася з покладання квітів до обеліску слави загиблим воїнам – визволителям нашої рідної землі, і, згодом перемістилася до малої зали МЦКД, де продовжилася теплою бесідою і споминами, сюрпризами і подарунками, конструктивними діалогами  і пропозиціями, вітаннями і поздоровленнями зі святами, віршами, піснями, танцями, гумором а також пасками і запашним, польовим кулішем.

В цей пам’ятний день зі сцени малої концертної зали МЦКД лунали патріотичні і ліричні, музичні і літературні вітальні листівки від Ірини Саєнко, Анатолія Удода, Валентини Закаблучної,  Олени Червяк, Володимира і Людмили Брисенко, Валерія і Світлани Костиріних   та вірші і пісні минулих років у виконанні учасників любительського об’єднання «Надвечір’я».

Родзинкою зустрічі стало традиційне привітання ювілярів – постійних учасників любительського об’єднання «Надвечір’я». Цього дня вся громада вітала друзів: Надію Безкоровайну, Олену Бондаренко, Раїсу Таран, Олену Мильнікову, Валентину Ковергу, Надію Коцаренко і Марію Степаненко.

Численні години, які проходив захід, для всіх його учасників промайнули зовсім непомітно, залишивши по собі лише найкращі спогади і відчуття від зустрічі з друзями, мистецтвом, музикою!

3817

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *