Привітання міського голови О.М. Бакликова

Шановні ветерани війни, учасники антитерористичної операції, дорогі лебединці!

Вітаю вас з Днем пам’яті і примирення та 71-річчям Перемоги над нацизмом у Європі.

Понад сім десятиліть тому український народ разом з іншими народами Антигітлерівської коаліції ціною мільйонів життів захистив світ від нацистських окупантів. Українці на різних фронтах самовіддано та жертовно боролися проти спільного ворога.

За цю перемогу ми заплатили неймовірно високу ціну — мільйони загиблих, поранених та ненароджених. Мільйони, що полягли на полях боїв, загинули в окупації, концтаборах, гетто, в’язницях та на каторжних роботах на чужині. Тисячі міст і сіл перетворено на руїни. Пам’ять про ту війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

І сьогодні, вшановуючи ветеранів війни, ми усвідомлюємо, що без їхнього подвигу не було б ні сучасної Європи, ні нашої України.

Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які ціною власного життя захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Завойована старшим поколінням Перемога сьогодні надихає нас на нові звершення, зміцнює наш дух, допомагає долати труднощі та йти вперед.

Низько вклоняємося Вам, дорогі ветерани, захисники Вітчизни, дякуємо за патріотизм і мужність заради свободи нашої країни.

Здоров’я Вам, благополуччя, родинного тепла і довгих мирних років життя у квітучій Україні!

 Пам’ятаємо! Перемагаємо! Слава Україні! Героям слава!

 З повагою, міський голова О.М. Бакликов

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *